349 / 552
    pohánkové cestoviny s paradajkovo-mozzarellovou omáčkou

    Recept das?

    10. júl 2015

    Suroviny:
    pohankove cestoviny
    2 salky cerstvych paradajok
    1 bal.mozarelly
    1 cervena cibula
    3 struciky cesnaku
    3 PL domaceho kecupu
    1 PL trstinoveho cukru
    1 vetvicka cerstveho tymianu
    hrst listkov cerstvej bazalky
    mlete cierne korenie
    sol
    olivovy olej

    Postup:
    Cestoviny uvarime v osolenej vode.
    Na olivovom oleji orestujeme cibulku a cesnak. Potom pridame nakrajane paradajky, domaci kecup, cukor, bazalku a tymian a vsetko premiesame. Osolime a okorenime. Privedieme k varu a potom stisime na minimum. Miesame, kym nie je husta.
    Pred dokoncenim vmiesame mozzarellu nakrajanu na male kusky. Do omacky vmiesame uvarene cestoviny a servirujeme s nastruhanym parmezanom.

    10. júl 2015

    @dadia uz je pridany 🙂

    10. júl 2015