Ahoj, múku si zamenila v nejakom pomere či si použila iba cz špaldovú. Nechala si ich kysnúť dlhšie ako s bielou múkou? Sú krásne 🙂
@lucikatn 🙂 vyskusala som pol na pol, ale nabuduce skusim aj len z celozrnnej, ze ake budu 🙂 kysnut som nechala ako obycajne, hodinu. Len som uz nemala vajicko na potretie, tak su take matne, vyzerali by lepsie 🙂
@catherine63 dakujem 🙂
@lucikatn 🙂
Ja už doma robím všetky koláče s tejto múky, teraz som robila buchty a boli super🙂
@denanika aj ja, minule sme mali taku vacsiu navstevu, vsetko taki, co nechapu taketo stravovanie, tak som normalne musela utekat do obchodu kupit klasicku muku, aby som im mala z coho napiect 🙂
Strasnu chut som mala na tieto kolace 🙂 tak som si recept trochu upravila, pouzila som spaldovu obycajnu a celozrnnu muku, trstinovy cukor, kokosovy olej..., posypku sa mi nechcelo robit 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/moravske-kolac...