253 / 552
    cícerový koláčik s tvarohom

    Suroviny:
    1 plechovka cíceru / cca 250g /,
    3PL ovsenných vločiek,
    3 PL strúhaného kokosu,
    1 detská výživa / jedno aká chuť - ja som mala jablkovo višňovú /,
    2PL orechov podľa chuti / ja som mala vlašské /,
    1 prášok do pečiva,
    štipka sódy,
    štipka soli,
    2PL trstinový prírodný cukor,
    3PL kokosový olej,
    2PL kakao,
    1ČL vanilkový extrakt,
    2PL sušených hrozienok,
    500g tvarohu,
    2PL medu,
    šťava z 1 limetky,
    ovocie podľa chuti

    Postup prípravy:
    Do robota dáme spracovať cesto pozostávajúce z: fazule, ovsenných vločiek, kokosu, výživy, orechov, prášku do pečiva, sódy, soli, trstinového cukru, kokosového oleja, kakaa, sušených hrozienok a vanilkového extraktu. Všetko dobre rozmixujeme a cesto vyklopíme na okrúhlu tortovú formu, vymastenú kokosovým olejom. Dáme piecť na 200st cca 30 minút. Kým sa torta pečie pripravíme si tvaroh zmiešaním samotného tvarohu, medu a limetkovej šťavy. Keď korpus vychladne, vystelieme ho tvarohom a ozdobíme ovocím.

    5. sep 2014