Suroviny: 1 plechovka cíceru / cca 250g /, 3PL ovsenných vločiek, 3 PL strúhaného kokosu, 1 detská výživa / jedno aká chuť - ja som mala jablkovo višňovú /, 2PL orechov podľa chuti / ja som mala vlašské /, 1 prášok do pečiva, štipka sódy, štipka soli, 2PL trstinový prírodný cukor, 3PL kokosový olej, 2PL kakao, 1ČL vanilkový extrakt, 2PL sušených hrozienok, 500g tvarohu, 2PL medu, šťava z 1 limetky, ovocie podľa chuti
Postup prípravy: Do robota dáme spracovať cesto pozostávajúce z: fazule, ovsenných vločiek, kokosu, výživy, orechov, prášku do pečiva, sódy, soli, trstinového cukru, kokosového oleja, kakaa, sušených hrozienok a vanilkového extraktu. Všetko dobre rozmixujeme a cesto vyklopíme na okrúhlu tortovú formu, vymastenú kokosovým olejom. Dáme piecť na 200st cca 30 minút. Kým sa torta pečie pripravíme si tvaroh zmiešaním samotného tvarohu, medu a limetkovej šťavy. Keď korpus vychladne, vystelieme ho tvarohom a ozdobíme ovocím.
Suroviny:
1 plechovka cíceru / cca 250g /,
3PL ovsenných vločiek,
3 PL strúhaného kokosu,
1 detská výživa / jedno aká chuť - ja som mala jablkovo višňovú /,
2PL orechov podľa chuti / ja som mala vlašské /,
1 prášok do pečiva,
štipka sódy,
štipka soli,
2PL trstinový prírodný cukor,
3PL kokosový olej,
2PL kakao,
1ČL vanilkový extrakt,
2PL sušených hrozienok,
500g tvarohu,
2PL medu,
šťava z 1 limetky,
ovocie podľa chuti
Postup prípravy:
Do robota dáme spracovať cesto pozostávajúce z: fazule, ovsenných vločiek, kokosu, výživy, orechov, prášku do pečiva, sódy, soli, trstinového cukru, kokosového oleja, kakaa, sušených hrozienok a vanilkového extraktu. Všetko dobre rozmixujeme a cesto vyklopíme na okrúhlu tortovú formu, vymastenú kokosovým olejom. Dáme piecť na 200st cca 30 minút. Kým sa torta pečie pripravíme si tvaroh zmiešaním samotného tvarohu, medu a limetkovej šťavy. Keď korpus vychladne, vystelieme ho tvarohom a ozdobíme ovocím.