Postup prípravy: Na "korpus" dáme do mixéru slivky, kokos, pekanové orechy, mandle, kakao. Rozmixujeme. Zmes dáme do chladničky, kým vytvoríme krém. Na krém použijeme - 2 avokáda - pozor zrelé !, banán, čokoládu roztopenú v mikrovlnke s mandľovým olejom, datľovým sirupom. Poriadne rozmixujeme na hladký krém. Na dno tortovej formy utlačíme orechovú zmes a na ňu vylejeme krém. Ozdobíme ovocím a dáme do chladničky aspoň na hodinu.
1 balenie sušených sliviek / 200g /,
2PL strúhaného kokosu,
hrsť pekanových orechov,
hrsť lúpaných nesolených mandlí,
2PL kakaa,
2 avokáda,
1 banán,
1/2 86%- tnej čokolády,
1ČL mandľový olej,
1-2PL datľového sirupu
Postup prípravy:
Na "korpus" dáme do mixéru slivky, kokos, pekanové orechy, mandle, kakao. Rozmixujeme. Zmes dáme do chladničky, kým vytvoríme krém. Na krém použijeme - 2 avokáda - pozor zrelé !, banán, čokoládu roztopenú v mikrovlnke s mandľovým olejom, datľovým sirupom. Poriadne rozmixujeme na hladký krém.
Na dno tortovej formy utlačíme orechovú zmes a na ňu vylejeme krém. Ozdobíme ovocím a dáme do chladničky aspoň na hodinu.
Pozor, konzumovať len v doobedných hodinách 😀