213 / 552

    to vyzera prudko jedlo receptik by nebol?

    29. júl 2014

    @fatima30 aj bolo 🙂 paci sa 🙂
    Suroviny:

    Cesto:
    250 g celozrnnej spaldovej muky
    80 g olivoveho oleja,
    125 g bieleho jogurtu,
    ½CL pdp
    ½ CL soli
    1 vajce

    Plnka:100 g baby spenatu
    200 g mozzarelly
    3 paradajky,
    3 struciky cesnaku
    1 biela paprika,
    sol,
    cerstva bazalka, tymian, oregano,
    rajcinova salsa (alebo pasirovane rajciny)
    2 vajicka
    1dcl mlieko

    Postup:Vsetky suroviny na cesto som si zmiesala v miske a miesila, kym mi nevzniklo hladke nelepive cesto. Z cesta som vyformovala mensi bochnik, zabalila so potravinarskej folie a dala som na 30 min. do chladnicky. Po 30 min. som cesto vybrala, rozvalkala a prelozila do formy. Cesto som prstami popritlacala aj na okrajoch a poprepichovala vidlickou aby sa pri peceni nenafuklo. Takto pripravene cesto som potrela rajcinovou salsou (alebo pasirovanymi rajcinami) a cesnakom, poukladala umyte listky cerstveho spenatu, nakrajane paradajky a papriku. Dochutila solou a bylinkami. Nakoniec som posypala nakrajanou mozzarellou a zaliala rozslahanym vajickom s mliekom. Piecť pri teplote 200 st. cca 30 min.

    29. júl 2014

    mnamky musim to vyskusat cely tvoj album je super aj ja mam tu knizku..🙂

    30. júl 2014

    @fatima30 vyskusaj 🙂 a dakujem 🙂

    30. júl 2014