190 / 552
    karfiolovo-batátový nákyp

    Dalsi z mojich vymyslov v style - co chladnicka dala 🙂 musim sa pochvalit, vyborna vecera 🙂

    Suroviny:
    2/3 karfiolu
    1 batat
    3 male kaleraby
    5 mrkiev
    250g kuracej sunky
    2 vajicka
    1 biely smotanovy jogurt

    tymian
    oregano
    sol
    mlete cierne korenie

    Postup:
    Karfiol nakrajame na ruzicky, batat na kocky, karelaby na hranolceky a mrkvu nastruhame na pasiky skrabkou na zemiaky. Vsetko spolu povarime 10-15min.
    Ulozime do zapekakcej misy, navrch poukladame na stvorceky nakrajanu kuraciu sunku. Polejeme zmesou jogurtu, vajicok, byliniek, osolime a okorenime. Zapekame cca 30min. pri 200°C.

    8. júl 2014

    Vyzera vyborne, az sa mi slinky zbiehaju 🙂

    9. júl 2014

    @dibik dakujem 🙂 ozaj chutil dobre, vyskusaj 🙂

    9. júl 2014