Dalsi z mojich vymyslov v style - co chladnicka dala 🙂 musim sa pochvalit, vyborna vecera 🙂
Suroviny: 2/3 karfiolu 1 batat 3 male kaleraby 5 mrkiev 250g kuracej sunky 2 vajicka 1 biely smotanovy jogurt
tymian oregano sol mlete cierne korenie
Postup: Karfiol nakrajame na ruzicky, batat na kocky, karelaby na hranolceky a mrkvu nastruhame na pasiky skrabkou na zemiaky. Vsetko spolu povarime 10-15min. Ulozime do zapekakcej misy, navrch poukladame na stvorceky nakrajanu kuraciu sunku. Polejeme zmesou jogurtu, vajicok, byliniek, osolime a okorenime. Zapekame cca 30min. pri 200°C.
Dalsi z mojich vymyslov v style - co chladnicka dala 🙂 musim sa pochvalit, vyborna vecera 🙂
Suroviny:
2/3 karfiolu
1 batat
3 male kaleraby
5 mrkiev
250g kuracej sunky
2 vajicka
1 biely smotanovy jogurt
tymian
oregano
sol
mlete cierne korenie
Postup:
Karfiol nakrajame na ruzicky, batat na kocky, karelaby na hranolceky a mrkvu nastruhame na pasiky skrabkou na zemiaky. Vsetko spolu povarime 10-15min.
Ulozime do zapekakcej misy, navrch poukladame na stvorceky nakrajanu kuraciu sunku. Polejeme zmesou jogurtu, vajicok, byliniek, osolime a okorenime. Zapekame cca 30min. pri 200°C.