145 / 552
    pizza z karfiolového cesta

    to vyzerá super

    10. jún 2014

    mohla by som poprosit recept....vyzera fakt super 🙂

    10. jún 2014

    Suroviny: (1 mala pizza)
    Cesto:
    karfiol 1/3 hlavicky
    mozzarella 3/4 ( nastruhana )
    vajce
    strucik cesnaku
    oregano ( ja som dala aj tymian )
    sol

    Plnka:
    paradajkova salsa ( pouzila som domaci kecup )
    listovy spenat
    kare z lososa 8 platkov
    vajce 2ks ( uvarene )
    cierne korenie
    sol

    Postup:
    Karfiol natrhame na male kusky a rozmixujeme. Vysypeme do do hlbokej misy a dame na 8 minut do mikrovlnky. Potom karfiol zmiesame so syrom, vajickom, roztlacenym cesnakom, oreganom a solou. Na plech dame papier na pecenie a zmes vysypeme na plech. Vymodelujeme tvar pizze. Dame zapiect na 15 minut. Potom cesto vytiahneme, potrieme paradajkovou omackou, poukladame listy spenatu, lososa, vajicka, osolime, okorenime a zapecieme este 15 min. pri 190°C.

    10. jún 2014

    @dadia 🙂 aj tak chuti 🙂

    10. jún 2014

    @luluci13 pridany 🙂 dobru chut 🙂

    10. jún 2014

    @catherine63 dakujem 🙂

    10. jún 2014

    @catherine63 Ďakujem za receptík, na budúce musím z trojnásobnej dávky piecť🙂

    12. jún 2014

    @marhulka2685 ja som robila rovno z dvojnasobnej 🙂 len som to zabudla napisat 🙂

    12. jún 2014

    mozem sa spytat?karfiol vareny ci surovy?

    28. jan 2015

    @mata_ba Ahoj, surovy, on sa predpripravi v tej mikrovlnke a potom to este pecies v rure 🙂

    28. jan 2015

    Z jednej davky je to asi aka velka pizza?Cesto je riedke?

    15. apr 2015

    Uz som si vsimla,ze sypke ☺

    15. apr 2015

    @dadia taka klasicka, mam obdlznikovy plech a na tom som ju robila, priemer mala asi 30-35cm...

    15. apr 2015