107 / 552
    zapečená plnená paradajka

    Suroviny na plnku:
    bryndza 1 bal.
    biely jogurt 1 ks
    mleta cervena paprika
    drvena rasca
    jarna cibulka s cibikmi 1 ks

    Postup:
    Zmiesame vsetky suroviny, z rajcin odkrojme vrch, vydlabeme duzinu,naplnime plnkou a ozdobime cerstvou salviou. Pecieme pri 180st cca 25 min. Z tohto mnozstva mi vyslo 8 vacsich paradajok.

    18. máj 2014

    super 🙂

    18. máj 2014

    @majtanka222 bola to mnamka 🙂

    18. máj 2014

    tak tie sú báječnéééé 🙂...dala som aj bazalku...perfiš perfiš...3 malé mi boli málo...ďalšie 3 večer zrejme 🙂

    30. máj 2014

    @inuska29 hm, dobry napad 🙂 som rada, ze chutili 🙂

    30. máj 2014