Suroviny: 1 porcia pstruh ( ocisteny a oplachnuty ) 1 ks rozmarin 2 vetvicky citron ( nakrajany na kolieska ) 1/2 cesnak ( nakrajany na platky ) 1 strucik olivovy olej sol
Postup: Ruru zohrejeme na 200°C. Pstruha potrieme oliv. olejom a osolime ( aj vnutri ). Pstruha naplnime rozmarinom, cesnakom, citronom a ulozime do zapekacej misy. Potrieme rozpucenym cesnakom a pokvapkame citronom. Pecieme asi 20min. Podavame so smesou listov rukoly, cerveneho mangoldu a baby spenatu a paradajkami, prip. aj celymi opecenymi strucikmi cesnaku.
Suroviny: 1 porcia
pstruh ( ocisteny a oplachnuty ) 1 ks
rozmarin 2 vetvicky
citron ( nakrajany na kolieska ) 1/2
cesnak ( nakrajany na platky ) 1 strucik
olivovy olej
sol
Postup:
Ruru zohrejeme na 200°C. Pstruha potrieme oliv. olejom a osolime ( aj vnutri ). Pstruha naplnime rozmarinom, cesnakom, citronom a ulozime do zapekacej misy. Potrieme rozpucenym cesnakom a pokvapkame citronom. Pecieme asi 20min. Podavame so smesou listov rukoly, cerveneho mangoldu a baby spenatu a paradajkami, prip. aj celymi opecenymi strucikmi cesnaku.