68 / 552
    celozrnné špaldové bagetky

    Recept som uz sem davala, len som ho trochu upravila :

    Suroviny:
    3 salky hladkej spaldovej celoz.muky
    1 biely jogurt
    1 salka vody
    2 CL pdp
    1 CL soli
    1/2 CL rasce
    1 PL olivoveho oleja
    slnecnicove a lanove semienka na posypanie

    Takto mi chutilo viac, nebolo velmi hutne a tiez tam nebola chut sody bicarbony.

    22. apr 2014

    ahoj a drozdie tam nejde a nejaky postup a ako dlho piect?a voda aka tepla ci?

    19. máj 2014

    @dnika2 ahoj, ked si preklikas ostatne fotky, tam som pridavala prvykrat recept, len tu som ho upravila na chutnejsiu formu. niekde na zaciatku albumu. voda vlazna a drozdie tam nejde 🙂

    20. máj 2014

    @catherine63 Chcem sa spytat, kolko ks ti vyslo z jednej davky? A ako dlho asi vydrzia? Dakujem. 🙂

    4. aug 2014

    @katyrose myslim, ze 4ks som vtedy spravila - 25-30cm-ove, no kedze ja jem pecivo tak raz za 3tyzdne az mesiac, davam ich do mraznicky a po kuse vytahujem...ale myslim, ze ztvrdnu rychlejsie, ako tie z obchodu...

    4. aug 2014

    co je prosim ta pdp?

    9. sep 2014

    @michaela182 prasok do peciva 🙂 nechce sa mi to vzdy rozpisovat 🙂

    9. sep 2014

    PROSIM , treba naolejovat pri spracovani aj dosku aj ruky? dakujem 🙂

    27. mar 2017

    @stastna17 ano, cesto je take lepkave 🙂

    27. mar 2017

    @catherine63 dakujem, aj za inspirujuci album.

    27. mar 2017

    @stastna17 nie je zac, snad bude chutit 🙂

    27. mar 2017