@ibulienka Vacsinou orestujem na panvici na troche oleja, prelozim do zapekacej misy, podlejem vypekom z panvice a dolejem vodou a prikryte dusim v rure, kym nezmakne 🙂
@catherine63 este sa chcem spytat ake koreniny si prosim pouzila?? Som naozaj zaciatocnik a cele varenie je pre mna veeelka neznama, a je mi luto, ze to tak je no zial.... ☹ Nikdy som nemuseka varit.... ale teraz uz musim tak sa vypytujem ako sprosta, preoac 🙂
@ibulienka uff, tak to sa uz nepamatam 🙂 ale vacsinou sol, mlete cierne korenie, prip.biele, a podla toho na co mam chut, obmienam bylinky ako tymian, oregano, salvia, bazalka, suseny cesnak...niekedy spravim marinadu z olivoveho oleja a byliniek, nalozim maso na 24h a potom takto pripravujem, vtedy je to mask viac nazite a jemnejsie 🙂
@catherine63 dakujem velmi pekne 🙂 Skvely album mnohym som sa inspirovala 🙂
@ibulienka dakujem pekne, to som rada, drzim palce, nech si varenie oblubis 🙂
Ako prosim robievas masko?