Suroviny: 2 porciecelozrnne cestoviny 200glosos 2ks( alebo ina ryba)cesnak 2 strucikypiniove oriesky 2 PL ( ja som dala vlassske)cerstva bazalka 1 salkacitronova stava 1 PLparmezan 2 PLolivovy olej 1/4 salkysolkorenie na rybycierne korenie
Postup:Celozrnne cestoviny uvarime, lososa potrieme oliv. olejom, osolime, okorenime, dame piect na 25min./200°C. Pripravime bazalkove pesto- rozmixujeme cesnak, oriesky, bazalku, citronovu stavu, syr, trosku soli, cierne korenie. Pridame oliv. olej pre vytvorenie hladkej emulzie.Cestoviny premiesame s pestom, navrch ulozime lososa a pokvapkame troskou citronovej stavy.
Suroviny: 2 porcie
celozrnne cestoviny 200g
losos 2ks( alebo ina ryba)
cesnak 2 struciky
piniove oriesky 2 PL ( ja som dala vlassske)
cerstva bazalka 1 salka
citronova stava 1 PL
parmezan 2 PL
olivovy olej 1/4 salky
sol
korenie na ryby
cierne korenie
Postup:
Celozrnne cestoviny uvarime, lososa potrieme oliv. olejom, osolime, okorenime, dame piect na 25min./200°C. Pripravime bazalkove pesto- rozmixujeme cesnak, oriesky, bazalku, citronovu stavu, syr, trosku soli, cierne korenie. Pridame oliv. olej pre vytvorenie hladkej emulzie.
Cestoviny premiesame s pestom, navrch ulozime lososa a pokvapkame troskou citronovej stavy.