2 malé baklažány, nakrájaný na kolieska, 2-3 paradajky , nakrájané na plátky , 1 balenie mozzarelly , nakrájanej na plátky, domáci kečup sušené bylinky pre chuť ( petržlenová vňať , oregano , bazalka ), soľ a korenie , podľa chuti,
Postup: Rúru som si predhriala na 200 stupňov a plech vyložila papierom na pečenie. Kolieska baklažánu som si predpiekla asi 10min. Potrela som ich zmesou domáceho kečupu, byliniek, korenia a soli. Ja som pridala aj trochu chilli - mala som chuť na štiplavé 🙂 Na plech som uložila kolieska baklažánu, na každé koliesko položila paradajku, plátok mozzarelly a takto vrstvila každý kúsok. Na každý 1 kus sú použité 3 kolieska baklažánu. Zapekala som cca 25 – 30 minút, závisí od hrúbky baklažánu. Dobrú chuť. 🙂
2 malé baklažány, nakrájaný na kolieska,
2-3 paradajky , nakrájané na plátky ,
1 balenie mozzarelly , nakrájanej na plátky,
domáci kečup
sušené bylinky pre chuť ( petržlenová vňať , oregano , bazalka ),
soľ a korenie , podľa chuti,
Postup: Rúru som si predhriala na 200 stupňov a plech vyložila papierom na pečenie. Kolieska baklažánu som si predpiekla asi 10min. Potrela som ich zmesou domáceho kečupu, byliniek, korenia a soli. Ja som pridala aj trochu chilli - mala som chuť na štiplavé 🙂
Na plech som uložila kolieska baklažánu, na každé koliesko položila paradajku, plátok mozzarelly a takto vrstvila každý kúsok. Na každý 1 kus sú použité 3 kolieska baklažánu. Zapekala som cca 25 – 30 minút, závisí od hrúbky baklažánu. Dobrú chuť. 🙂