24 / 552
    chrumkavy karfiol

    karfiol som povarila v osolenej vode, obalila vo vajicku zmiesanom s oblubenymi bylinkami a obalila v sezame. Zapecene v rure na papieri na pecenie. Vhodne ako priloha k masu alebo aj samotne s jogurtovym dressingom.

    20. mar 2014

    tak uz viem co bude zajtra k obedu...vdaka...

    7. apr 2014

    @sense nie je za co 🙂

    7. apr 2014

    este by som sa chcela spytat ako dlho a pri akej teplote si to piekla

    7. apr 2014

    @sense asi 20min/200°C, treba vyskusat, navrchu by mala byt taka trosku korka 🙂

    7. apr 2014

    dakujem....ja som taky kuchynsky antitalent

    7. apr 2014

    @sense ja tiez 🙂 doteraz som varila len sporadicky, tiez len skusam 😉

    7. apr 2014