5 / 552
    tofu gulky s ovocim

    200 g biele tofu natural, cca 150g spaldovej muky, 1 1/2 PL olivoveho oleja, stipka soli, 2vajcia a 3PL spaldovej krupice. Tofu dobre rozmiesat s olejom, pridat ostatne suroviny a vybracovat huste cesto. Kludne pridajte muku, alebo krupicu, ak sa cesto lepi. Plnit mozete lubovolnych ovocim, ja som pouzila jahody. Chvilu povarime a scedime. Posypala som ich tarohom zmiesnym s medom (polka tvarohu a lyzicka medu) a cucoriedkami. Moze byt aj mak alebo orechy. Vhodne ako obed. Su vyborne.

    19. mar 2014

    @catherine63 ahoj..no robila som tie gulky a musim povedat ze boli vyborne 🙂 bola som milo prekvapena..dufam ze aj ine recepty budu take dobre 🙂 inak nemala som ich tvrde...ale urobila som z nich 9 ks ( nie 5 ako je uvedene) ale aj viac by sa hadam dalo...lebo tie na kt. som mala viac cesta boli take tvrdie ako tie co mali tensiu vrstvu..tak ak si urobila menej ks mozno preto si ich mala tvrdie..ale v kazdom pripade boli super aj take 🙂

    8. apr 2014

    @marcelina11 ahoj, no tak teraz som trochu zaskocena s tym poctom 🙂ake velke si mala tie gulky? lebo mne ich vyslo vela, ja som cesto rozvalkala, nakrajala na stvorceky a zabalovala do nich jahody...a vyslo mi ich plny pekac 🙂 az teraz som si vsimla, ze to malo byt 5 ks🙂 to nejake velke gule som mala robit, alebo ako? nechapem 😀 ale teda dobre, ze sa ti podarili, to som ja asi zabaranila 🙂

    9. apr 2014

    @catherine63 🙂))) no aspon sa najedla cela rodina 🙂 vsak aj ja som pozerala ze ako jej mohli vyjst len 5ks...no vsak to je jedno...hlavne ze boli chutne...kazdy nech si urobi ks kolko sa mu podarí :D

    9. apr 2014

    @marcelina11 🙂 tak, tak, hlavne, ze chutili 🙂

    9. apr 2014

    Dalo by sa to aj bez krupice len muka a ost suroviny?

    3. aug 2014

    @dnika2 jasne, len treba dat viac muky 🙂

    4. aug 2014

    ja ich akurat tlacim do hlavy, vyborne, dala som namiesto spaldovej krupice polentu lebo som nemala spaldovu 🙂

    13. sep 2014

    @foryou25 super, hlavne, ze si sa vynasla 🙂 dobru chut 🙂

    13. sep 2014