4 / 552
    bezlepkova pizza so spenatom, rajcinou a mozzarellou

    recept by si posunula?

    20. mar 2014

    @kms toto bola len taka rychlovka, korpus bol uz kupeny hotovy, natrela som ho domacim kecupom a cesnakom, poukladala baby spenat, platky rajciny, mozarelly a posypala bylinkami 🙂 ale chystam sa robit korpus podla tohto receptu :
    Cesto:250 g celozrnnej spaldovej muky
    80 g kokosoveho oleja,
    125 g bieleho jogurtu,
    ½CL pdp
    ½ CL soli
    1 vajce
    vyskusaj 😉

    20. mar 2014

    @kms samozrejme tento recept nie je bezlepkovy 😉 ale nie je to kysnute cesto

    20. mar 2014

    dík 🙂

    20. mar 2014

    Mozem sa spytat, co je to pdp?mozno blba otazka ale chcem ju dnes urobit a netusim co to je ;)

    18. máj 2014

    @kuko7 prasok do peciva 🙂 ale uz pisem asi neskoro, ze?

    18. máj 2014

    @catherine63 kde sa da pls kupit bezlepkove cesto? Dakujem

    11. aug 2014

    @jeana ja som ho v tescu kupila, v mraziacom boxe 🙂

    11. aug 2014

    baby ak môžem poradiť, my robievame pizzové cesto z tofu a na vrch si už poukladáš čo chceš a môžem povedať, že tá pizza je prudko návyková :D a hlavne fit ;)
    Cesto: rozmixovať tyčovým mixérom tofu s jedným vajíčkom, natrieť na plech na ktorom je papier na pečenie do tvaru pizze, dať na 10min.zapiecť pri 200´C, vybrať a dozdobiť čímkoľvek čo máte radi a dať znovu piecť na cca 20min. odporúčam je fakt výborná, môj manžel už inú domácu ani nechce ;)

    4. sep 2014

    @mirus65 dakujem, vyskusam niekedy 🙂

    4. sep 2014

    @mirus65 idem skúsiť 🙂

    25. feb 2015

    @salsa26 tak dobru chut 🙂

    25. feb 2015

    @catherine63 no vyyyyborneee a Ďakujem 🙂

    25. feb 2015

    @salsa26 to som rada 🙂

    25. feb 2015