@kms toto bola len taka rychlovka, korpus bol uz kupeny hotovy, natrela som ho domacim kecupom a cesnakom, poukladala baby spenat, platky rajciny, mozarelly a posypala bylinkami 🙂 ale chystam sa robit korpus podla tohto receptu :
Cesto:250 g celozrnnej spaldovej muky
80 g kokosoveho oleja,
125 g bieleho jogurtu,
½CL pdp
½ CL soli
1 vajce
vyskusaj 😉
@kms samozrejme tento recept nie je bezlepkovy 😉 ale nie je to kysnute cesto
dík 🙂
Mozem sa spytat, co je to pdp?mozno blba otazka ale chcem ju dnes urobit a netusim co to je ;)
@kuko7 prasok do peciva 🙂 ale uz pisem asi neskoro, ze?
@catherine63 kde sa da pls kupit bezlepkove cesto? Dakujem
@jeana ja som ho v tescu kupila, v mraziacom boxe 🙂
baby ak môžem poradiť, my robievame pizzové cesto z tofu a na vrch si už poukladáš čo chceš a môžem povedať, že tá pizza je prudko návyková :D a hlavne fit ;)
Cesto: rozmixovať tyčovým mixérom tofu s jedným vajíčkom, natrieť na plech na ktorom je papier na pečenie do tvaru pizze, dať na 10min.zapiecť pri 200´C, vybrať a dozdobiť čímkoľvek čo máte radi a dať znovu piecť na cca 20min. odporúčam je fakt výborná, môj manžel už inú domácu ani nechce ;)
@mirus65 dakujem, vyskusam niekedy 🙂
@salsa26 tak dobru chut 🙂
@catherine63 no vyyyyborneee a Ďakujem 🙂
@salsa26 to som rada 🙂
recept by si posunula?