Vykostené kuracie stehná jemne osolíme, okoreníme, posypeme kurkumou, mletým sušeným zázvorom, prisypeme trochu zlatého klasu, pokvapkáme sójovou omáčkou a trochou oleja. Necháme odstáť, (ja som nechala cez noc v chladničke). Osmahneme na troške oleja do polomäkka. Medzitým si zalejeme čínske rezance vriacou vodou, alebo prípravíme podľa návodu. Nasekáme si mrkvu a petržlen, na rovnaké rezance, pór na krúžky. Zeleninu pridáme k mäsu a spolu dodusíme. Scedíme rezance a dáme k ostatným surovinám na panvicu. Nakoniec do všetkého rozklepneme 2 - 3 vajíčka, premiešame a necháme upražiť. Podľa chuti môžeme pridať štipku čili, sójovú omáčku, podliať vodu, ...
Vykostené kuracie stehná jemne osolíme, okoreníme, posypeme kurkumou, mletým sušeným zázvorom, prisypeme trochu zlatého klasu, pokvapkáme sójovou omáčkou a trochou oleja. Necháme odstáť, (ja som nechala cez noc v chladničke).
Osmahneme na troške oleja do polomäkka.
Medzitým si zalejeme čínske rezance vriacou vodou, alebo prípravíme podľa návodu.
Nasekáme si mrkvu a petržlen, na rovnaké rezance, pór na krúžky.
Zeleninu pridáme k mäsu a spolu dodusíme.
Scedíme rezance a dáme k ostatným surovinám na panvicu.
Nakoniec do všetkého rozklepneme 2 - 3 vajíčka, premiešame a necháme upražiť.
Podľa chuti môžeme pridať štipku čili, sójovú omáčku, podliať vodu, ...