Recept pôvodný: 300 ml mlieka 1 ČL medu (rozpustiť v mlieku) 2 PL olivového oleja 150 g uvarených postrúhaných zemiakov 250 g hl. múky obyčajnej 250 g pšeničnej celozrnnej 2 ČL soľ 1 ČL mletá rasca 1 ČL sušené droždie 3 PL rôzne semienka. Ja som dnes konkrétne: - med nemala, takže som dala kr. cukor - mala som až okolo 300 g zemiakov, tak som znížila múku na 400 g - a deti pšeničnú múku neľúbia, tak je celé množstvo hladká múka Semienka som dala: 1 PL ľanové, 1 PL slnečnicové a 1 PL sezamové. (moja pekáreň je Eta Delicca, program bol č. 2 celozrnný veľký tmavý, cca 3:40 hod.)
Recept pôvodný:
300 ml mlieka
1 ČL medu (rozpustiť v mlieku)
2 PL olivového oleja
150 g uvarených postrúhaných zemiakov
250 g hl. múky obyčajnej
250 g pšeničnej celozrnnej
2 ČL soľ
1 ČL mletá rasca
1 ČL sušené droždie
3 PL rôzne semienka.
Ja som dnes konkrétne:
- med nemala, takže som dala kr. cukor
- mala som až okolo 300 g zemiakov, tak som znížila múku na 400 g
- a deti pšeničnú múku neľúbia, tak je celé množstvo hladká múka
Semienka som dala: 1 PL ľanové, 1 PL slnečnicové a 1 PL sezamové.
(moja pekáreň je Eta Delicca, program bol č. 2 celozrnný veľký tmavý, cca 3:40 hod.)