300 g kr. cukru 1 konzerva Salka 2 balenia burizonov 125 g tuku (hera, palmarín)
Cukor na miernom ohni rozpustíme a miešame, kým nezhnedne na karamel. Pridáme salko, povaríme a odstavíme z ohňa. Pridáme tuk, burizóny a zľahka premiešame. Ruky sa namočíme v studenej vode a v dlaniach z hmoty tvarujeme guľky, ktoré necháme stáť na chladnom mieste. Potom poukladáme do papierových košíkov.
300 g kr. cukru
1 konzerva Salka
2 balenia burizonov
125 g tuku (hera, palmarín)
Cukor na miernom ohni rozpustíme a miešame, kým nezhnedne na karamel. Pridáme salko, povaríme a odstavíme z ohňa. Pridáme tuk, burizóny a zľahka premiešame. Ruky sa namočíme v studenej vode a v dlaniach z hmoty tvarujeme guľky, ktoré necháme stáť na chladnom mieste. Potom poukladáme do papierových košíkov.