1 / 1

    Ja som robila podľa tohto receptu, myslím že je z Varechy. Do krému som pridala kávu, ale nemusíš dať.

    16. dec 2023
    16. dec 2023

    Recept mojej maminy ,lepšie som nikdy nejedla 🙂

    16. dec 2023

    Baby a to sa musí slahat fakt nad parou??? Nedá sa to tak ze mixérom 😀 coko krém som myslela ze bude bez žĺtkov totižto ja chcem spotrebovať bielka z mrazničky a ty pádom zase budem mat bielka názvys.

    16. dec 2023

    @bobina12
    Bielka môžeš použiť napríklad aj na parížske rožky, laskonky, kokosky, alobo do listkových šamronov.

    16. dec 2023

    Moja starka robievala takúto sušenú tortu a vždy hovorila že sa to musí nad parou a ručné šľahať ( že žiaden mixér sa nemôže použiť)

    16. dec 2023

    Dievčatá, včera som prvýkrát skúšala postup z videa: nad parou rozmiešať bielky s cukrom, miešame iba ručnou metličkou, tak rekreačne, kým sa cukor rozpustí. Malo by to mať teplotu 75 stupňov, ja som to len tak od oka, aby to bolo dosť teplé. Trvalo to asi 5 min, nenadrela som sa. Potom som to preliala do robota také teplé a on to slahal 10 min. Ručné som vmiešala kokos a urobila pusinky. Krásne sa podarili, žiadny neporiadok v kuchyni, paráda. Dnes idem znovu.

    16. dec 2023

    Baby a kebyže do toho spravím to ganache krém? Do toho tuším ide len smotana a čokoláda.

    16. dec 2023

    @bobina12 to ti nebude držať v tom.. Bude toho len tenká vrstva. Určite treba nejaký krém

    16. dec 2023