Zboznujem najviac na sveteeeee, este kysla smotana navrh, mnaaam , len skoda ,ze ich mam len raz za rok :( uz sa ich konecne musim naucit varit!
Mozem Vas poprosit o Vaš recept??? Rada sa inspirujem..dakujem
@lentilka97 ja robím od oka nemám nejak presne čo koľko treba ale napíšem ako ja robím
nakrájam nadrobno veľa cibuli ,tu vysmažam ,olej dám malo lebo mäso ešte pustí masť ,dám do toho mleté mäso a orestujem pridám doň soľ korenie vegetu a rajčinový pretlak .nechám vychladnuť potom pridám ryžu ktorú predtým umyjem .listy kapusty si obarím vo vriacej vode a odkrojím tie hrubé časti potom ak je list veľky ho dám na polovicu a plnim ho plnkou .do hrnca si dám na spodok bravčovú masť ked nemám masť tak olej a tie časti čo som odkrojila z kapusty a kus údeného mäsa alebo slaniny dám nato plnenú kapustu a dám na ňu horucu vodu a dám ju variť na miernom ohni .ked je skoro uvarená dam na vrch rajčinový pretlak a nechám ešte 5 min variť
mňáááám, dávno som nemala
aj ja robim, chlap miluje, ale urobila som si svoju verziu, peciem na plechu a povedal, ze su lepsie, ako co robievali doma v hrnci. musim urobit, dlllllho sme nemali
a urobi sa aj ta surova ryza do maka? toho sa bojim ci je tam dost vody na ryzu.
a este blba otazka ako obvarim tie listy? ako ich dostanem neporusene z hlavky?
@natalka13 režeš ten stred (hlubok) neviem či som dobré písala
Dáš do vriacej vody a tak sa ti tie listy oddeľujú
Ale pozor nenechavaj ich moc dlho vo vode lebo sa ti rozvaria
Postupne ako sa oddeľujú ich vyberies von do misky
Potom keď vychladnu rezeš tie žilky čí čo sú to
Prepáč ale slovenčina mi robí ešte problém
Snáď si pochopila-D
milujem...vyrastla som na nich....maminka vie naj naj najsamlepsie.....
ja to poznam ako takarky a nedava sa tam pretlak je to super 🙂 ale na tento sposob som to este nejedla
Jaaj, holubky! Mnam! Najlepšie vychodniarske jedlo.moja teta ich robí tak, že môže na výstavu dať. Ja ich robím iba sviatocne. Ale treba sa ich naučiť zakrucat. Mňa teta naučila😊
mnaaam
Mnaaam dala by som si 😀mamina vedela robit naozaj dobre holubky a tieto vyzeraju ze su urcite vyborne 😉
@natalka13 môžem ti pomôcť?ak vám kilo mäsa tak dám ak kilo ryže.ryža len okrúhla a obyčajná. Žiadne tie pairboil alebo ako ich volajú.tá obyčajná ryža potom preberie do seba všetky chute. A drží s mäsom. Ja dávam aj zmes červenej papriky so soľou mám to vo fľašiach sterilizované. Alebo dám aj trošku paprikovej pomazánku tiež doma robenej.da tej zmesi neskutočne dobrú chuť. Držím palce
@bibi_adka veľmi z blízka fotené zlé vidieť. Tento postup by som sa aj ja rada naučila.moje holúbky nie sú také pekné...
@pondelok2012 fotila dcéra tak nevedela
Holubky❤️😜
@alex1271 postup všetko ako sa robí a keď sú po balené listy, natesno ja poukladáme do vyššieho pekáča alebo plechu, a ja robím tak, že v tej vode, čo som obvarala listy osolenej, zamiešame pretlak, podlejem holuby, zakryjeme alobalom a pečiem do mäkka, podlievame aby boli zaliate. Nie sú také mäkké ako z hrnca, ale môj chlap si pochvaľuje.. Vyrastal na holubkoch.. Chutia mu viac ako z hrnca, ale každý je iny
Mňam.Hneď by som si dala.