Vyzerá úžasne, ja som skúšala prvý krát chlebík ale nepodaril sa mi, musím si nájsť iný recept 🙂
Ja som tiež teraz dopiekla 😉
Úžasné chlebíky,prosím,podeľte sa o rcp,ja robím len ,,kovid,, vždy sa podarí,kde to o druhých pomlcim
@kaktus87 250 ml pohár odmerka,
3 poháre muky ( ja som dala 2 poháre hladká spadlova celozrnna a 1 pohár hladká)
1,5 pohár vody
1 KL drozdie (susene)
2 KL soli
Podľa chuti pridaj rascu, cesnak, semienka, olivy, susene paradajky…
Všetko spolu v miske premiesaj drevenou papeckou. Na vrch daj utierku a nechaj jo odpočívať 6-12 hod. Čím dlhsie bude kysnut tým vacsie diery bude mat.
Predhrej si rúru s misou a pokrievkou (ja som piekla v janskom skle) na 250 stupňov.
Teplu misu vyber potri ju oliv.olejom a daj tam cesto. Navrch daj pokrievku a daj ho piecť na najnižšiu mriežku v rúre 30-35 min. Potom daj pokrievku preč a rúru stíš na 230 stup. a peč ešte 20 minút. Hotovo.
@bianka... ja som vedela, že bude nádherný, originálny, neprečačkaný!!!
@bianka... prosim ta… spodny aj horny ohrev s ventilatorom? Vyzera to jednoducho, zrejme ho skusim. Dakujem
Môj je z chlebovej hladkej múky T650
@tanicka124 obidva ohrevy
@bianka... bez ventilatora, ano?
@julliska len jemnucko som potrela a nie neprilepil sa.
@tanicka124 asi áno 🙈
Ja som piekla ešte 24.12. 🤶
A odkiaľ su tie krásne ozdoby?
Isto je úžasná a chuť chlebíka bude skvelá. Ma zaujal stromček a ten zvonec na ňom. Vyzerá to pekne. Nemáš foto celého stromčeka?