Pre tych čo majú radi krovky posielam skvelý recept. Našla som ho na jednej s poľskych vebovych strankach o vareni. Tychto receptov je síce dosť ale na ten som najviac spokojná. Vždy sa podari. Vrelo odporučam a prajem dobrú chuť🙂
Tak začiname🙂
Čokoládové krovky
Príprava 120min
Ingrediencie:
Príprava
Do hrnca dodávame: margarín, smotanu a cukry.
Varíme na malom ohni, s času na čas miešajúc.
Sekáme na celkom drobno čokoládu.
Kedy masa sa stane hnedo - karamelovej farby (po asi 50-60 min.) i začne hustnúť dodávame čokoládu.
Kedy čokoláda sa rozpusti masa bude jednoliata vylievame ju na tanier vyložený skôr napr. papierom na pečenie.
Odkladáme do chladného miesta na hodinu.
Potom režeme na kocky.
Porady
Keď chceme skontrolovať či masa je už dostatočne hustá, vlievame trochu na tanierik z malom množstvom vody. Keď stuhne, je už hotová.
Keď chceme tradične krovky, stačí nedodávať čokoládu.
Čim dlhšie varíme tým viac sú tvrdé.
Začni písať komentár...