berry59
4. júl 2024
111 

Radosť za dobré známky: Víkend v Demänová Rezorte

Milé dámy ale aj páni, dovolím si na začiatok jeden krásny citát, a potom Vám opíšem náš skvelý víkend.

“ Svoj život napĺňajte zážitkami, nie vecami. Dôležité je mať príbehy, o ktoré sa môžete podeliť, nie veci, ktorými sa môžete predvádzať. “

Minulý víkend sme strávili nezabudnuteľný pobyt v Demänova Rezorte od piatku do nedele a boli sme nadšení z každého momentu.

Po príchode nás privítal priateľský personál a rýchlo sme sa ubytovali v komfortnej a čistej izbe s moderným zariadením. Atmosféra celého rezortu bola veľmi príjemná a pokojná, čo nám pomohlo rýchlo sa uvoľniť a naladiť na víkendový oddych. Naša izba bola špeciálna tým, že sa v nej nachádzala veľká odpočinková sieť zavesená vo vzduchu. Tento netradičný prvok priniesol veľa zábavy nielen deťom, ale aj nám dospelým. Bola to skvelá príležitosť oddýchnuť si a zároveň sa zabaviť.

Raňajky aj večere boli súčasťou nášho balíka a musím povedať, že kvalita jedál bola vynikajúca. Raňajky ponúkali široký výber čerstvých a chutných jedál, od rôznych druhov pečiva, cez ovocie, až po teplé pokrmy. Večere boli vždy skvelou kulinárskou skúsenosťou, s rôznymi možnosťami pre každého člena našej rodiny. Kuchári odviedli skvelú prácu a každý večer sme sa tešili na nové chuťové zážitky.

Cez deň sme trávili čas na kúpalisku, ktoré bolo veľmi dobre udržiavané a ponúkalo množstvo atrakcií pre deti aj dospelých. Voda bola čistá a teplá, čo bolo ideálne pre relaxáciu a zábavu. Deti si užili šmýkačky a rôzne vodné hry, zatiaľ čo my, dospelí, sme si mohli oddýchnuť na ležadlách.

Jedným z vrcholov nášho pobytu bola detská olympiáda, ktorú rezort organizoval. Deti mali možnosť zúčastniť sa rôznych športových disciplín a súťaží, čo im prinieslo veľa radosti a zároveň im to umožnilo spoznať nových kamarátov. Organizácia tejto aktivity bola na vysokej úrovni a animátori odviedli skvelú prácu pri zapájaní všetkých detí.

Po olympiáde nás čakalo večerné kino premietané vonku. Bol to skvelý zážitok sledovať film pod hviezdami, v príjemnej atmosfére s občerstvením. Tento večerný program bol ideálnym spôsobom, ako ukončiť deň plný aktivít.

Celkovo sme boli s naším pobytom v Demänova Rezorte veľmi spokojní. Vynikajúce jedlo, skvelé aktivity pre deti aj dospelých a výborné služby nás presvedčili, že sa sem určite radi vrátime. Tento víkend bol pre nás dokonalým únikom od každodenného zhonu a priniesol nám množstvo krásnych spomienok.

Na záver by som sa chcela poďakovať tímu Modrý koník a Demänová Rezort za skvelú skúsenosť, veľa zážitkov a skvelý čas strávený s rodinou.

#test_demanova_rezort6 #recenzia https://www.modrykonik.sk/recenzie/demanova-rezort-pobyt-so-zazitkami/40

Začni písať komentár...

Odošli