batik
    31. mar 2016    Čítané 9x

    WWW.LUMMEL.SK

    zaLÜMMELujte sa do hravého kresielka PRE MALÝCH AJ VEĽKÝCH

    Aký je Lümmel?

    KREATÍVNY – Obyčajné sedenie je nuda, sedenie s Lümmelom je zábava. V ponuke má mnoho pozícií sedenia, ktoré môžete použiť podľa vlastnej fantázie. Lümmel je vhodný na sedenie vo forme kresla, stoličky, pohovky, lavice či leňošky ale dá sa efektívne využiť aj ako stôl na prácu s notebookom.

    ZDRAVÝ – Lümmel umožňuje ergonomické sedenie. V spodnej časti chrbta je podporovaný a prináša úľavu pre chrbticu a chrbtové svaly. Na Lümmeli dobre, na Lümmeli zdravo… Vaša chrbtica sa vám poďakuje.

    PRAKTICKÝ – Lümmel je vode odolný a vďaka teflonovej úprave na povrchu mu jedlo ani nápoje nijako neublížia. Ľahko ho vyčistíte, nech sa deje čokoľvek. Cíti sa dobre aj na terase, balkóne alebo v záhrade, nevadí mu ani dážď, ani vlhkosť.

    MOBILNÝ A ĽAHKÝ – Lümmel je ľahký a keď budete chcieť, chytíte za praktickú rukoväť a prenesiete, kam len budete potrebovať.

    DESIGNOVÝ – Lümmel je jedinečný a nepomýlite si ho so žiadnym iným. Pre jeho pútavý a lákavý “L” tvar mu bola udelená cena za excelentný design – design report award.

    POHODLNÝ – Lümmel vďaka kvalitnému spracovaniu vydrží naozaj intenzívne používanie a vy na ňom vydržíte pohodlne sedieť celé hodiny.

    TRVANLIVÝ – Lümmel má mäkké čalúnenie a dostatok priestoru pre sedenie. Je pevný a stabilný vďaka drevenému rámu a vysoko kvalitnej penovej výplni vo vnútri.

    ÚSPORNÝ – Lümmel umožňuje sedieť a oddychovať aj v tých najmenších priestoroch. Preto si nevyžaduje veľa priestoru na sedenie ani skladovanie.

    ZÁBAVNÝ – Lümmel bude pre deti skvelým spoločníkom a stane sa neodmysliteľnou súčasťou ich hier. Dokáže byť aj je seriózny a vydrží celé hodiny ticho sedieť v knižnici a nevyrušovať.