224 / 386
    fasirky z hŕstky,keby ich neprekrojim ,nebolo by to vidieť,sú totožné s klasickými masovými,ale chuťovo najlepšie zo všetkých variant,robila som už zo všetkého,sosovicove,fazuľové,zeleninové,s uvarenou hrstkou sa mi najlepšie pracovalo,

    Nerozpadavaju sa,chuťovo výborne a skusila som z hŕstky spravit aj placky,výborne a masozrutom som spravila burgery a haluz,ze nevedeli že to nie je z masa ;)

    14. apr 2016

    waww, super..ja casto robim zo zeleniny ci strukovin ..no vacsinou sa to ropzpadava:((( nepamatas si recept.? aspon od oka?

    14. apr 2016

    @grigermari ved to som robila od oka,lebo ja hŕstku nemusim,tak som ju len uvarila,mixla som to,dala som tam soľ,ja pouzivam ruzovu him.ale to je jedno aká soľ,korenie,majorán,cesnak,cibuľa na drobno a primiesavala som špaldovú múku ,kvapku olivového a spravila som fasirky,aj v celku som vyskúšala vôbec sa nerozpadavala pekne sa krajala a placky boli tiež super,začnem si tu hŕstku kupovat na fasirky a burgre ,ved to robila som predtým cicerove,sosovicove,zeleninové a vzhľadovo chuťovo som sa musela dosť natrapit a popridavat kadeco aby sa s tou hmotou dalo robiť,toto išlo normalne,tak sa teskam

    14. apr 2016

    @barcelona94901 urcite vyskusam ..dakujem za info🙂

    14. apr 2016

    @barcelona94901 vajce si tam nedavala?

    14. apr 2016

    @brnka ahoj brnka,nie dala som tam z olivača a držalo to

    15. apr 2016

    @barcelona94901 super, dakujem, to urcite niekedy vyskusam 🙂

    15. apr 2016

    @barcelona94901 Ahojky 🙂 zajtra sa na nea chystam. Len sa chcem opytat na postup. Vsetko das do formy a potom upecies? Ci ako? Hrstku uvarit, mixnut, popridavat vsetky tie suroviny a potom co s tym? Ďakujem 😀

    17. máj 2016

    A ktoru si mala hrstku? Aku znacku?

    14. júl 2016

    @adelajda2012 no značku som ešte nepozerala,myslím,že menu ? Coop ,Tesco,billa ,klasická hrstka

    26. jan 2017

    @barcelona94901 Uz som si robila viackrat, odkedy som objavila tvoj recept ;). Su super.

    26. jan 2017