1 / 1

    Prosim ťa to máš urobenú ganache na vrchu? A áno ako ju robíš,mne je vždy riedka keď ju robím z bielej čokolády .

    2. feb 2024

    @pettulka22 ano je to ganache z bielej cokolady

    2. feb 2024

    @pettulka22 ja robim od oka, tak daj menej slahacky

    2. feb 2024

    Okrem toho, ze je krasna je aj krasne narezana 😃👍

    2. feb 2024

    @bambicka ked robis od oka, nemohla by si niekedy odvazit ingrediencie - urcite by nas to mnohe potesilo. fakt vyzera torticka dokonalo. Receptik by si nemohla napisat?

    2. feb 2024

    @blondiee83 biela ganache sa robi v pomere 1 k 3 napr. Cca 30ml slahacky na 100g bielej coko

    2. feb 2024

    Dokonaly🍰👌🏻❤

    2. feb 2024

    @pettulka22
    @blondiee83 ahojte. Vtriem sa tu a napíšem ja - s bielou čokoládou robím pomer 1:3. Na cheesecake napríklad 50g šľahačky a 150g čokolády, plus cca 15-20g masla (ide aj bez toho ) .podľa toho,akú hrubú vrstvu tej čoko chcete 😊

    2. feb 2024

    @a_andrejka4
    @patulka410 Dakujem dievcata - ja peciem uplne mizerne - takze ma taketo skvele tipy potesia 😀

    2. feb 2024

    @patulka410 super, ďakujem ja som robila vždy v pomere ako keď robim s obyčajnej čoko,zato mi to bolo riedke

    3. feb 2024

    niekto tu uz pisal pomer, to by asi vychadzalo. Ale este poradim. Ja mam v kuchyni dost chladno, takze ked zohrejem slahacku a zalejem nou cokoladu tak slahacka nedokaze rozpustit vsetku cokoladu (lebo pri bielej cokolade netreba vela slahacky). Tak to este spolu zohrievam vo vodnom kupely/i (neviem ake i/y 🙈 som 20 rokov prec zo slovenska) a tak rozpustim zvysne kusky cokolady co nerozpustila slahacka. Dufam, ze to dava zmysel

    3. feb 2024

    @blondiee83
    @pettulka22 nemáte začo 🙂 ja si to zohrievam na nízkom plameni v neprilnavej mini panvici. Miešať pomaly a jemne,lebo inak sú tam bublinky 😊
    Všeobecne platí taký nejaký pomer,že
    Horka čoko šľahačka 1:1
    Mliečna čoko šľahačka 2:1
    Biela čoko šľahačka 3:1
    Takto určite nebude riedka žiadna ganache 😊

    3. feb 2024

    @bambicka ja nechápem, ako môžete stále upiecť také krásne cheesecaky. 🙂

    3. feb 2024

    @bambicka Prave som dala chladit na balkon cokoladovy a tiez by som chcela take uhladne rezy👍. Mas nejake grify, ako na rezanie?? Ten Tvoj je prekrasny 🩵.

    3. feb 2024

    Baby ako tie zakusky takto dokonale krajate??

    3. feb 2024

    @kulumulu123 je na to taká šablóna, ale možno dievčatá to už majú v oku🙂

    3. feb 2024

    @luccija to je sice pekne ale ja som skor myslela ze sa vam ten krem a poleva nelepi na noz???

    3. feb 2024

    @teenushka horuci, cisty noz. Po kazdom reze ocistit noz, namocit do horucej vody, osusit a spravit dalsi rez

    3. feb 2024

    @bambicka Dakujem, vyskusam.

    3. feb 2024

    @kulumulu123 horuci, cisty noz. Mam na IG aj video

    3. feb 2024

    @bambicka dakujem 💙

    5. feb 2024