babyanglictina
    31. mar 2016    Čítané 16x

    Babyanglictina angličtina pre detičky od 3 mesiacov

    Dobrý deň všetkým maminkám aj ocinkom,

    naše jazykové centrum pre detičky od troch rokov je ideálnym riešením pre rodičov, ktorí chcú deti vychovávať bilingválne, ale ani jeden nie je GB alebo USA native speaker. Výučba prebieha v našom krásnom meste v Banskej Bystrici. Angličtinu vyučujem už pár rôčkov. Nakoľko prácu s detičkami zbožňujem, rozhodla som sa založit si súkromné jazykové centrum BABYANGLICTINA, kde vyučujem angličtinu zábavno-hravou formou, spojenou s dramaticko-pohybový mi prvkami. Nie je to obyčajná angličtina, ktorú máte v škôlke. Na tieto angličtiny pozor. Detičky nachytajú zlé základy a bude sa to snimi ťahať až do dospelosti. Ani na krivých základoch dom nebude stáť. Ak chcete, aby sa detičky intenzívne učili angličtinu, zainvestujte do nich. A výsledok? Drobec bude učit angličtinu Vás, budete dostávať domáce úlohy a vzdelávať sa sním 🙂 Deti majú možnosť naučit sa anglický jazyk omnoho rýchlejsie ako dospelí, pretože do siedmych rokov si ukladajú slovnú zásobu do rovnakej hemisféry mozgu ako materinský jazyk.

    ČO UKAZUJÚ ŠTÚDIE?

    * Bilingválne deti lepšie riešia úlohy, v ktorých sa nehľadá jediná správna odpoveď, ale možné riešenia danej úlohy. * Majú lepšie analytické uvažovanie a priestorové vnímanie.

    Ako sa rodí bilingvista?

    * 6-18 mesiacov – Dieťatko rozoznáva zvuky, je schopné naučiť sa akúkoľvek reč. * 3-5 rokov – Schopnosť naučiť sa cudzí jazyk klesá, ak je dieťa v kontakte iba s jedným jazykom. Ak je v kontakte s viacerými jazykmi, dochádza k miešaniu jazykov, avšak dieťa sa naučí rozlišovať, s ktorou osobou akým jazykom má hovoriť a rýchlo sa vie aj prispôsobiť. V tomto veku je učenie jazyka prirodzené a intuitívne, pre dieťa to nie je ničím výnimočným a nie je potrebné vynaložiť nijaké zvláštne úsilie. * 7-12 rokov – Strata iného jazyka, pokiaľ s ním nie je dieťa v kontakte. Pridáva sa už aj strach z robenia chýb a obava z učenia sa cudzieho jazyka. Podľa odborníkov sa do 7.roku môže dieťa naučiť cudzí jazyk bez toho, aby malo prízvuk rodného jazyka. Neskôr sa táto schopnosť stráca. Základný rozdiel učenia sa cudzieho jazyka medzi dieťaťom a dospelým je v tom, že dieťa sa učí pomocou imitácie, teda napodobňovaním, zatiaľ čo dospelí si viac dávajú pozor na to, aby sa vyvarovali chybám.

    Čomu sa vyvarovať?

    * Nepýtajte sa: „Čo si sa dnes naučil po anglicky?“ * Nechcite od dieťaťa, aby sa predvádzalo pred rodinou a priateľmi: „Zaspievaj babičke nemeckú pesničku, ktorú ste sa učili na nemčine.“ * Vyhnite sa kontrolám: „ Ako sa povie pes po francúzsky?“

    V lete plánujeme usporiadať tábory, výletiky a návštevy ZOO – všetko spojené s výučbou angličtiny. Darujte svojmu dieťatku lepšiu šancu uplatniť sa v budúcnosti a pridajte sa k nám. Teším sa na Vás.
    Ak Vás stranka nezaujala, alebo nemáte záujem, prosím dajte mi vedieť prečo, chceme sa zdokonaľovať. Ak máte záujem, veľmi rada Vám poskytnem bližsie info na babyanglictina@gmail .com
    skype: babyanglictina
    0907 63 88 33

    Sona Mesiarikova – babyanglictina

    babyanglictina