Ja najprv odstavim hrniec z platne, nechám odstáť cca 10 min až potom vypustam paru, lebo mi tiež potom tadiaľ strieka všetko. Mam starší model, ale mam aj iný a na ten platí to isté, ne had odstáť chvíľu, ochladiť až potom vypustiť paru.
ano, aj mne to robia tie novsie kuchty, mam Tescomu. Mala som jednu staru FR, znacky SEB, len stahovaci mi ju pokaslali a taky typ sa u nas nevyraba a vo FR je dost draha. Tak som zobrala tuto a nie som s tym spokojna.
@babucika no ja som na nu vyuzila nejake kupony, tak ma vysla 50e namiesto 90, v obchoe aka je super, ma 5 poistiek a pod.... Ale tiez mi pri vareni spolu s parou unika stava, musim to dat vzdy na najmensie a presne, po prvy krat ked som ju chcela otvorit, isla som vypustit paru tak ako som bola zvyknuta pri starej a na bielej stene mi skoncila cviklova stava. Odvtedy ju odvzdusnujem len na balkone
Ja mam precision set,teda dva hrnce a jednu pokrievku. Práve som našla video na youtube a podľa toho mi nič z pokrievky nechýba a tiez mu vyfrklo pri otváraní.
@macka23 ja to robim tak,ze zapnem časovač, dám na maximum(mam indukciu) a ked zapipa,tak stisim ohen na tretinu. A ked mi odbiju nastavene minúty vypínam a otvaram...
Ak mate ešte nejaké rady,rada ichprivítam privitam 🙂
fíha, no neviem ako to mám, musím pozrieť keď prídem z roboty