Žĺtka vyšľaháme s maslom a cukrom, pridáme čokoládu roztopenú v mlieku, vyšľaháme bielka, zľahka premiešame a pridáme kakao aj s múkou a práškom do pečiva. Vylejeme do vymastenej tortovej formy a pečieme asi 30 min na 190 stupňov. Ozdobíme na tanieri horúcim ovocím a šľahačkou.
Anka Šišková v Bez servítke :
Dezert - Chocolate l'amore
4 vajcia
4PL práškového cukru
2 horké čokolády
0,5 dcl mlieka
2 PL kakaa
1 maslo
7 PL hladkej múky
prášok do pečiva
Žĺtka vyšľaháme s maslom a cukrom, pridáme čokoládu roztopenú v mlieku, vyšľaháme bielka, zľahka premiešame a pridáme kakao aj s múkou a práškom do pečiva. Vylejeme do vymastenej tortovej formy a pečieme asi 30 min na 190 stupňov. Ozdobíme na tanieri horúcim ovocím a šľahačkou.