1 / 1

    Tieto tekvica.ak sú zrelé sú spravidla sladké. Pečiem ich , robím muffiny ale aj tekvicový šalát či ako prílohu k mäsu

    Dnes o 17:20

    Táto je sladkasta, ale môžeš ju použiť ako chceš.
    Upec rozpolenu vydlabanu v kuse,dole rwzom, šípku popicháme vidličkou. Potom ide šupka ahko dole. Piecť a 200 stupňov asi pol hodinku.
    Môžeš dat do risotto, spraviť pyré na koláčiky, awbo môžeš okúpať surovú, nakrájať na kocky a spraviť polievku.
    Nájdi si hocijaký recept na maslovu tekvicu.

    Dnes o 17:28
    atika11
    autor

    Ja som myslela,že sa dá nejako na slano🙈.Som asi zle kúpila

    Dnes o 17:32
    Dnes o 17:36

    @atika11 na slano

    Dnes o 17:39

    Gnocchi

    Dnes o 17:40
    Dnes o 17:46

    Ošúpať, nakrájať na kocky, osoliť, pridať čierne korenie, štipku rímskej rasce, dať do pekáča s trochou oleja, podliať a na vrch cibuľu na krúžky a postrúhať nivu. piecť na 180 stupňoch cca 40 min.

    Dnes o 18:26

    len potriem olejom a dám piecť, robievame z nej hlavne gnochi alebo omáčku

    Dnes o 19:08