asshanti
23. máj 2021
72 

Extra svieži máj s obľúbeným Radlerom 😊👍👌

Musím sa priznať, že Radler je moj najobľúbenejší nápoj. Či v lete, či v zime, stále máme v pivnici nejaký ten kartón do zásoby. 😉 Preto ma veľmi potešilo, že práve ja som bola jednou z desiatich „vyvolených” mamičiek na toto testovanie, za čo chcem Modrému koníku poďakovať. 😊🙏🏻 Naozaj som nečakala až takúto štedrú zásobu. 😊👍👌

Značka Zlatý Bažant 0,0 % je najpredávanejší radler na Slovensku. V Hurbanovskom pivovare dbajú na to, aby boli 100 % prírodné a obsahovali menej pridaného cukru. Čo je pre nás, fit ženy dnešnej doby, dosť podstatné. 😉

Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra Svieži Citrón

Patrí medzi najobľúbenejšie príchute v portfóliu radlerov a prvýkrát je dostupný aj vo variante bez pridaného cukru. Obsahuje výlučne prírodný cukor z pridaného ovocia v hodnote 2,5 g na 100 ml. Extra osviežujúci citrón rýchlo zaženie pocit smädu a je vhodnou voľbou na doplnenie pitného režimu kedykoľvek počas dňa. Musím sa priznať, že mne viac chutí tá sladšia verzia 🙈🤪 Ale keďže chcem mať na leto lepšiu formu, budem piť už len túto odľahčenú verziu.

Zlatý Bažant Radler 0,0 % Extra Svieži Grapefruit

Je inšpirovaný obľúbeným citrusovým ovocím, ktoré je charakteristické horkejšou, no extra osviežujúcou chuťou. Milovníci tejto príchute nájdu v pollitrovej plechovke jemne nasladlú chuť s prírodným cukrom z ovocia, ktorý predstavuje 1 g na 100 ml. Túto príchuť môžem len odporúčať, je naozaj extra osviežujúca. 😉

Zlatý Bažant Radler 0,0 % Svieži Brusnica & Ríbezľa

Spája príjemne trpkejšiu chuť ovocia s chuťou svetlého piva Zlatý Bažant 0,0 %. Brusnica aj čierna ríbezľa sú charakteristické jemnou horkosťou a kyslosťou zároveň. Radler sa vyznačuje 100 % prírodnou sviežou chuťou, ktorá obsahuje o 30 % menej cukru. Toto je môj favorit, absolútna TOPka z testovaných Radlerov. 1️⃣😊👌👍🆒🔝 Chutil najviac aj mojej mamke, ktorá teda nevypije čokoľvek 😀, aj najlepšej kamoške. Odporúčame všetkým!!! 😻✌️

#test_zlatybazant3

#recenzia #skusenosti_zlaty_bazant_extra_sviezi10

Začni písať komentár...

Odošli