4 / 114
    Na kocky mrazene surove kralicie masko

    eli a do jedneho prikrmu das kolko toho maska?

    10. nov 2014
    ashleyh
    autor

    @lubical jednu kocku 🙂

    11. nov 2014

    @ashleyh a teraz ta asi porazi zo mna, ale ake velke tie kocky maaas? 😀

    11. nov 2014
    ashleyh
    autor

    Cca 1,5 x 1,5 cm 😀

    11. nov 2014

    @ashleyh mas to super, len si dovolim, ja mam tiez namrazene masko, ja som si ho navazila a tak mrazila....denne ma prijat babo cca 30-50g maska

    16. nov 2014
    ashleyh
    autor

    @fila82 jej, diky, to som nikdy nevedela, ze kolko g 🙂 skusim potom rozmrazenu kocku hodit na vahu zo zvedavosti 🙂

    16. nov 2014

    Cicus a to masko potom ako varis? Zamrznuté? Rozmrazujes? V babycook? Alwbo vo vode?

    10. dec 2014
    ashleyh
    autor

    @luliky zamrazene v babycook 🙂 hodim 2-3 kocky, ako kedy 🙂

    10. dec 2014

    @ashleyh cize hodis na kocky zeleninu tiež mrazenú? A k tomu mrazene masko? A je hotovo? Uvarene? Este som robila len z cerstvej zeleniny v nom 🙂

    10. dec 2014

    @ashleyh mozem sa opytat,ze ked das zamrznute maso do babycooku tak kolko ho potom robis? Resp kolko robis maso v babycooku? Dik

    10. dec 2014
    ashleyh
    autor

    @luliky ano, presne tak 🙂 kupim si vsetko cerstve, naporcujem a zamrazim v takych uzatvaratelnych vrecuskach 🙂 je to pohodlnejsie a hlavne rychlejsie pri Jakubovi 🙂
    Ked tomtam davam zamrznute, tak raz nalejem vodu po tu 3.ciarocku a potom este vlejem po 2.ciarocku vody 🙂 aby to bolo dokonale zparene 🙂 jakub nema rad akekolvek hrudky v jedle, potom ho napina ☹

    11. dec 2014
    ashleyh
    autor

    @mashka77 zamrazene tak ako sim pisala o prispevok vyssie 🙂 2x nalievam vodu, teraz uz odoka 🙂 uz viem kolko zhruba to este potrebuje... Ale vzdy, ked doparim, tak radsej orekrojim a ochutnam masko, aby som si bola ista 🙂

    11. dec 2014

    Cize na začiatku nalej dvakrat alebo dvakrát paris?

    11. dec 2014
    ashleyh
    autor

    @luliky parim na 2x 🙂 2x nalievam vodu do zasobnika, aby to bolo poriadne urobene 🙂

    11. dec 2014

    @ashleyh Eli prepac, ze sa pytam jak debil 😀 😀 Cize nalejes prvy krat trojku, uparis a potom nalejes druhy krat a paris znova, ano? 🙂 : ) 🙂 Dakujem cicuska ♥

    11. dec 2014
    ashleyh
    autor

    @luliky preeeesne tak 🙂 nevadi, v pohode, pytaj sa 🙂 ja som tiez na to postupne prichadzala, ako to spravim 🙂 - islo mi o to, aby som to nemusela varit v hrnci, ale pekne sa to parilo 🙂
    Dnes som takto obrezala stehno kralika, naporcovala na kocky a zvysok, co mi ostala kost s trochou maska som vyvarila a ten vyvar zase dala do formy na lad 😀

    11. dec 2014

    @ashleyh sikovnica ♥

    11. dec 2014

    A mozem sa opýtať kde používaš tie zmrazené vyvary? A ďalšia otázka...prikrmy urobíš na viac dní dopredu a zamrazis,alebo len surové suroviny mrazis a potom uparis? A napr.králik...chcela som si vo farma markete kúpiť nejaké mäso a oni že to iba celého králika predávajú,ty to tiež tak kupujes? A tie vločky keď pridávať do prikrmu,predtým nejak upravis,alebo ich môžem hodiť variť do hrnca spólu so zeleninou? Veľa otázok ;)

    5. mar 2015
    ashleyh
    autor

    Mrazeny vyvar davam do ktorehokolvek prikrmu 🙂 pre chut 🙂
    Navarim a mrazim, pretoze by som nestihala varit... Od pondelka uz aj do prace, tak o to viac je menej casu na varenie a a takto aspon viem, ze papa domacu stravu a nie kupovanu (aj ked samozrejme aj hippku uz mal 🙂 )
    Kralika mi vozi moja mamca z dediny domaceho a kura takisto, jedine morcacie a hovadzie kupujem...
    Vlocky dam do avent pohariku, zalejem vriacou vodou, dam vicko na to a cca 20min (kym sa mi prioravi zelenina a ostatne) sa to pripravi a napuci samo 🙂
    Ale uz som vlocky dala aj spolu so zeleninou a masko do tlakoveho hrnca 🙂

    5. mar 2015