1 / 1

    krasna

    13. apr 2017

    Perfektná!

    13. apr 2017

    Super! 👍
    Čo si použila? Zafarbený krém?

    13. apr 2017

    @alica_tn nie, ganache v niekoľkých vrstvách 🙂

    13. apr 2017

    @antenka1 fakt? Tak to sa ti podarilo.... waw...

    13. apr 2017

    Dakujem kraaaasne 🙂

    14. apr 2017

    @antenka1 mozem sa opytat,co to je to ganache,sorry za otazku ale naozaj neviem,prvykrat to pocujem,dakujem.

    14. apr 2017

    @mo77 ganache je cokoladova poleva. Ale nie klasicka cokolada-cera,ale cokolada-smotana.

    14. apr 2017

    @blahowoman dakujem,tak to asi skusim ja som robila cokoladu so smotanou a nejako mi ostali postuhnuti biele flaky od smotany.

    15. apr 2017

    @mo77 smotana na slahanie 33% a vysokopercentna cokolada. Smotana ale nesmie zovriet a pridava sa do tej hmoty aj troska masla na lesk.

    15. apr 2017

    @mo77 smotanu musis privies do varu a hned vypnut. Nahadzes do nej cokoladu a nechas chvilu postáť aby cokolada povolila. Az pototm rozmiesat. Vznikne ti husta masa a tou potom potieras tortu. Ja maslo nedavam.

    15. apr 2017

    @blahowoman
    @antenka1 dakujem dievcata,skusim,ako radite,dakujem.

    15. apr 2017