anetkapb
25. feb 2012

Ranná dilema

Každodenný problém nás žien je, keď sa ráno prebudíme, čo si oblečieme do práce a hlavne, ktorú kabelku a topánky spolu zladíme. V hlave sa premietajú rôzne druhy farieb a neustále sa pýtate sami seba, ako sa dnes cítim, je to dnes na farbu červenú, ružovú, zelenú, modrú, či mám chuť na niečo výstrednejšie, alebo to bude niečo konzervatívnejšie. Lovíme v našej hlave, vo svojich myšlienkach, nakoniec to vzdáme a naraňajkujeme sa dúfajúc, že po raňajkách sa z kabeliek v skrini vytvorí koleso šťastia a my si vylosujeme tú správnu farbu a model kabelky a budeme sa cítiť super.

Celý tento každodenný chod myšlienok je nejakým spôsobom zvláštny, ale pre nás ženy má hlboký zmysel, pretože nesprávny výber módnej kabelky k oblečeniu naruší našu náladu na celý deň. Lebo sa stále zamýšľame, čo sa deje, niečo nesedí, ale nikdy sme si neuvedomili, že keď je všetko správne zladené, ako aj správny výber módnej kabelky v správnej farbe k tým správnym topánkam je to ako alfa a omega. Nálada hneď poskočí, srdce bije pravidelne a to hlavné úsmev žiari na tvári od ucha k uchu a máte chuť sa roztancovať priamo na ulici po ceste do práce.

Všetky oči, pohľady mužov a žien, sa na Vás dívajú pri vstupe do práce a pohráva im úsmev na perách. Vtedy si poviete „áno“ je to správna kombinácia oblečenie, topánok a kabelky.

Začni písať komentár...

Odošli