1 / 1

    Úplne v pohode

    13. jún 2024
    altaya
    autor

    @alyses1 úf, vďaka.

    13. jún 2024

    @altaya ja mam vzdy takto levitujuce😅🤣😂

    13. jún 2024
    13. jún 2024

    Keď je veľmi hustý, tak ostane tak

    13. jún 2024

    Nic mu nebude 🙂

    13. jún 2024

    Ja mám tiež minuloročné malinové niektoré levitujúce, a sú ok.

    13. jún 2024

    Ja som sa tiež ľakla mne tak ostal čerešnový

    13. jún 2024

    Veď to je práveže dobre.

    13. jún 2024

    Je to v poriadku. Je tak hustý, že neklesne.. mne roky zostávajú džemy takto levitovať 😁😁

    13. jún 2024

    Ja robím tak, že po naplnení a zatvorení pohárov ich otočím hore dnom iba na tak 5-10 minút a potom ich otočím vrchnákom hore. Viečko pekne chytí za tu dobu, džem stečie nazad a nikdy sa mi žiadny nepokazil. 👍

    13. jún 2024

    @altaya to je džem s gelfixom, však? Ten to zvykne urobiť, keď sa nechá hore nohami do vychladnutia. Tiež sa chystám na malinový, len ja pasírujem tie zrniečka.

    13. jún 2024

    edícia levitujúci džem ;)

    13. jún 2024

    Ja mávam už roky džem takto "vo vzduchu". Je fajnový, nepokazil sa nikdy.

    13. jún 2024
    altaya
    autor

    @0silvia0 nie nie,.len cukor a kyselina citrónová. Odskúšané, vydržia aj rok (väčšinou sa ale zjedia rýchlo). Zrniečka nevadia v tomto, ale zas černice co som nepasirovala, tam je to cítiť, tento rok budem pasirovat

    13. jún 2024
    altaya
    autor

    @oxiba to je nový typ 😃

    13. jún 2024

    @altaya nasim deckam vadia aj v tomto zrniecka, nikto ho nechcel taky zrnieckovy jest, tak pasirujem🫣

    13. jún 2024