21 / 33
    podla vysky a dlzky obvodu torty si nakreslím obdlžník fixou , papier na pecenie dam dolu hlavou do plechu a roztopenu, pomaly chladnucu cokoladu, ktora este tecie, ale viacmenej uz drzi tvar, nanesiem na papier podla nakreslenej linie

    na liniu urobim sackom s odstrihnutym spicom tenku ciaru a vyplnim uz malou lyzickou. Este tvarovatelnu, ale uz netecucu cokinu obtocim okolo torty, dam do chladnicky a ked uplne stuhne, stiahnem papier

    21. mar 2014

    Strana mantinelu, kt.vidime sa prilozi k torte vsak... preco je este cikcak s bielou?

    21. mar 2014

    @tufan lebo som chcela dvojfarebnu🙂)) samozrejme, spravne je to naopak, najskor biela, potom tmava, ale tak toto boli moje zaciatky🙂 a nepricapovala som to na tortu, ale nechala v chladnicke stuhnut a stiahla z papiera, az potom dala na tortu, elbo som si uvedomila, ze to mam naopak, ale tak tu ide o princip toho, ako to lejem na ten papier......a dnes si uz, pre lahkost, striham papier na jednotlive pasiky

    21. mar 2014

    @aduskatt dakujem, skusim to tak 😉 snad sa vydari 😉

    21. mar 2014

    ja som raz takto robila tiež ale ja som to potom nakrajala na rozne tvari a tie som prilepila na okraj torty a super to vyzeralo 🙂 musim niekedy aj toto vyskušať 🙂

    27. mar 2014