4 celé vajíčka, trochu soli, 300 gramov kryštálového cukru, 500 gramov bieleho jogurtu (použila som smotanový plnotučný Hollan**a), 80 gramov rozpusteného masla - toto som zmiešala v mise, do toho som prisypala 620 gramov polohrubej múky zmiešanej s 50 gramami mletých orechov a 1 PDP. Do masy som primiešala dve stredna veľké jablká nakrájané na malé kocky(mohlo toho byť tak 200 gramov po očistení), dala som trošíčku mletej škorice, strúhanú citrónovú kôru, pomarančovú kôru (táto nemusí byť), trochu vanilky. Touto zmesou som plnila formu na muffiny. Piekla som pri 180 stupňoch cca 25 minút. Ako vždy, treba brať do úvahy svoju vlastnú rúru. Po vytiahnutí som na muffiny dala polevu - v miske som zmiešala trochu citrónovej šťavy(asi z tretiny citrónu), tri lyžice práškového cukru, mletú škoricu a trošku vriacej vody, malo by to mať trochu hustejšiu konzistenciu, ale tak, aby to pomaly odkvapkávalo z lyžičky. Dobrú chuť
4 celé vajíčka, trochu soli, 300 gramov kryštálového cukru, 500 gramov bieleho jogurtu (použila som smotanový plnotučný Hollan**a), 80 gramov rozpusteného masla - toto som zmiešala v mise, do toho som prisypala 620 gramov polohrubej múky zmiešanej s 50 gramami mletých orechov a 1 PDP. Do masy som primiešala dve stredna veľké jablká nakrájané na malé kocky(mohlo toho byť tak 200 gramov po očistení), dala som trošíčku mletej škorice, strúhanú citrónovú kôru, pomarančovú kôru (táto nemusí byť), trochu vanilky. Touto zmesou som plnila formu na muffiny. Piekla som pri 180 stupňoch cca 25 minút. Ako vždy, treba brať do úvahy svoju vlastnú rúru. Po vytiahnutí som na muffiny dala polevu - v miske som zmiešala trochu citrónovej šťavy(asi z tretiny citrónu), tri lyžice práškového cukru, mletú škoricu a trošku vriacej vody, malo by to mať trochu hustejšiu konzistenciu, ale tak, aby to pomaly odkvapkávalo z lyžičky. Dobrú chuť