Spodok - piškótový plát kokosový, vrstva ananásu, krém šľahačkovoananásový s vanilkou, šľahačka, čokoláda
Krém - 500 ml smotany na šľahanie, 10 plátkov želatiny - pripraviť podľa návodu, pridať do vyšľahanej smotany( šľahala som s vanilkou) do šľahačky so želatinou pridať 200 ml kompótovej šťavy z ananásu, mixovať, prisypať 1 CremeOlé Vanilka. tento krém dať na korpus s ananásom. Na vychladnutý krém dať šľahačku, posypať čokoládou, kakaom, grankom - komu čo chutí.
VEĽMI DOLEŽITÉ: NEpoužívať čerstvý ananás, jeho enzýmy by rozpustili želatinový krém, použite kompót
Spodok - piškótový plát kokosový, vrstva ananásu, krém šľahačkovoananásový s vanilkou, šľahačka, čokoláda
Krém - 500 ml smotany na šľahanie, 10 plátkov želatiny - pripraviť podľa návodu, pridať do vyšľahanej smotany( šľahala som s vanilkou) do šľahačky so želatinou pridať 200 ml kompótovej šťavy z ananásu, mixovať, prisypať 1 CremeOlé Vanilka. tento krém dať na korpus s ananásom.
Na vychladnutý krém dať šľahačku, posypať čokoládou, kakaom, grankom - komu čo chutí.
VEĽMI DOLEŽITÉ: NEpoužívať čerstvý ananás, jeho enzýmy by rozpustili želatinový krém, použite kompót