@aduskatt ja ho robim bez tuniaka a poru. Inak presne rovnaky ;)
@katka_grac tak to by uz nebol tuniakovy🙂)) ale verim, ze aj ten Tvoj je skvely🙂)) akurat ja som masozravec🙂
No... nabuduce ho tam isto iste dam aj ja... ;) tuniak u nas ide.. :D
@aduskatt
@ankan ja to odlahcujem smotanou. Tatarsku ako taku ani nekupujem, robim si sama, ale ked pozries, v salate je por, horcica, majoneza - takze zakladne zlozky tatarky - konieckoncov, ci majoneza, alebo tatarka, ktora je len ochutenou majonezou - tak v konecnom dosledku, co sa tuku tyka je to jedno, len v tatarke mas aj zeleninu🙂 a kedze velmi casto taketo veci nejeme, tak raz za cas nam to vobec nevadi.-) samozrejme, ze to v tej majoneze neplava🙂
Potrebujeme 500 gramov uvarenych cestovin, 3 konzervy tuniaka - radšej ako v oleji mám vo vlastnej šťave, nie je to tak mastné, kukuricu, zelenú, žltú a červenú papriku, paradajky, pór, 250 ml kyslej smotany , 100 gramov majonézy. Toto všetko zmiešame, dochutíme soľou, bazalkou a malým množstvom kôpru. Obvykle miešam do tohto šalátu na kocky nakrájaný syr, ale to by náš najmladší člen rodiny nezjedol, takže syr je, ako vidíte, vedľa šalátu, ale skvele ho dopĺňa. 🙂 Dobrú chuť