Zamrazené gaštanové pyré asi 10 minut pred strúhaním vyberiem z mrazničky. Vyšľahám šľahačku, podľa mňa najlepšia 33%. šľahačku dám na spodok dezertného pohára alebo misky a na šľahačku dám hrubú vrstvu nastrúhaných gaštanov. - Skúšala som rôzne druhy gaštanového pyré, podľa mňa najchutnejšie je v hnedom obale s maďarským nápisom ( nechcem robit reklamu, preto produkt opisujem)emoticon
Zamrazené gaštanové pyré asi 10 minut pred strúhaním vyberiem z mrazničky. Vyšľahám šľahačku, podľa mňa najlepšia 33%. šľahačku dám na spodok dezertného pohára alebo misky a na šľahačku dám hrubú vrstvu nastrúhaných gaštanov. - Skúšala som rôzne druhy gaštanového pyré, podľa mňa najchutnejšie je v hnedom obale s maďarským nápisom ( nechcem robit reklamu, preto produkt opisujem)emoticon