Do kastrolika k malinám pridáme cukor - pre vôňu používam radšej vanilkový, lyžicu vodky( možno vynechať) a privedieme k varu. /plne horúce dáme na dno dezertneho pohára v hojnej vrstve aj so šťavou, na horúce maliny dáme riadny kopec dobre vanilkovej zmrzliny, na zmrzlinu kopec šľahačky🙂))Kto má, na vrch prizdobi mätou. Veľmi rýchly, nepokaziteľný, svieži ľahký dezert, v ktorom sa úžasne prelína kyslosť malín so sladkosťou zmrzliny, horúca vášeň malín sa strieda s ľadovoým chladom zmrzliny, čo lepšie si možno v nastávajúcich horúci dňoch dopriať? 🙂
Do kastrolika k malinám pridáme cukor - pre vôňu používam radšej vanilkový, lyžicu vodky( možno vynechať) a privedieme k varu. /plne horúce dáme na dno dezertneho pohára v hojnej vrstve aj so šťavou, na horúce maliny dáme riadny kopec dobre vanilkovej zmrzliny, na zmrzlinu kopec šľahačky🙂))Kto má, na vrch prizdobi mätou. Veľmi rýchly, nepokaziteľný, svieži ľahký dezert, v ktorom sa úžasne prelína kyslosť malín so sladkosťou zmrzliny, horúca vášeň malín sa strieda s ľadovoým chladom zmrzliny, čo lepšie si možno v nastávajúcich horúci dňoch dopriať? 🙂