Kôpku odpalovaneho cesta upečieme - recept je pri veterníkoch, prekrojime do spodnej časti dáme pudingový krém - recept tiez pri veternikoch - tentikrát som zvolila mandľový. Jeho jemná horkosť v kombinácii so sladkosťou karamelovej šľahačky vyvolá božský pocit vo vašej maškrtnej papuľke🙂 Ako si môžte všimnúť, tak druhá časť cesta je na pudingu otočená tak, aby tvorila misku pre karamelovú šľahačku. Vrch je dozdobený jahodami🙂
Kôpku odpalovaneho cesta upečieme - recept je pri veterníkoch, prekrojime do spodnej časti dáme pudingový krém - recept tiez pri veternikoch - tentikrát som zvolila mandľový. Jeho jemná horkosť v kombinácii so sladkosťou karamelovej šľahačky vyvolá božský pocit vo vašej maškrtnej papuľke🙂 Ako si môžte všimnúť, tak druhá časť cesta je na pudingu otočená tak, aby tvorila misku pre karamelovú šľahačku. Vrch je dozdobený jahodami🙂