@aduskatt to by ma nenapaslo davať pod plnku namiesto lekváru 🙂 ja podobne robim koláč ovocie bud čerstve alebo z kompoty, šťava z kompotu alebo voda podla toho čo davam, zlaty klas povarim a vylejem na piškotove cesto necham vychladnuť a je z toho super koláč 🙂
@zmrzlinkams ja davam ovocie na plnku🙂) a tento frutafill pod plnku, teda nie vzdy, ale ked je stava
@aduskatt ja to davam ako zele na povrch ovocnej torty. A pouzivam zlaty klas
@katka26021974 táto konzistencia je na povrch ako želé riedka🙂)) ale inak pri hustejšom asi môže byť🙂
@aduskatt Presne tak, nedavam vodu, len vanilkovy a obycajny cokor a zlaty klas. A super. A este sa chcem spytat, mas aj kamenny obchod, alebo len eshop. Diky
@katka26021974 len eshop, ale po dohode je možný aj osobný odber
@aduskatt super, byvam v spacinciach a casto chodim do HC. Do TT je to blizsie a velmi sa mi paci tvoj eshop.
@katka26021974 dakujem🙂)) vobec nie je problem trebars napísať mi aj sem do IP, čo potrebuješ, ja Ti to pripravím, dohodneme sa kedy si pre to prídeš a hotovo🙂)) nemám problém kľudne aj večer, aqlebo v sobotu, nedeľu, keď som doma🙂 nie som viazaná nejakými otváracími hodinami.-)
@aduskatt. Jej, to je super a velmi pekne dakujem
@katka26021974 za malicko🙂
Ako upotrebiť šťavu z kompótu miesto vyliatia - doplním množstvo vodou na 600 ml, pridám trošku vanilkového cukru, pudingový prášok a minutku povarim. Chladnutím hustne na konzistenciu trosku redšiu ako má džem. Výborná vec pod plnku na korpus, rovnako aj na palacinky 🙂 samozrejme, fantázii sa medze nekladú, takže puding nemusí byť práve vanilkový. K višňovej šťave dávam mandľový a je to úžasné