@ivanka1987 eeeeeeejha, stala sa chyba, ten recept tu stopro bol, dik zy upozornenie, jasne, znovu ho dam
@aduskatt 🙂dakujem pekne a neni zac:/ co sa vyparil 😀
@ivanka1987 asi, predvcerom bol nejaky problem na Konovi vseobecne s fotkami, pomiesali sa v albumoch, nove nesli pridavat, tak asi potom zmizli komenty, musim popozerat aj ostatne fotose🙂)
@aduskatt ja spizujem tento Tvoj albumik uz od zaciatku a ten receptik tu veru nebol ,tak reku vypytam
@aduskatt dakujem,este dnes odskusam
a co teda dostal nohy?🙂))) no, uz ho tu mas🙂 TAK VELA ZDARU
4 vajicka, 240 gramov cukru, 250 gramov muky, 100 ml vriacej vody, 150 ml oleja, 1/2 prasok do peciva - zltka, cukor, olej , trosicku soli slahat mixerom, pridat vriacu vodu, slahat, mali by sa tvorit bubliny. Do tohto postupne primiesavat zmas muky a PDP, nakoniec zaslahat sneh vyslahany z bielkov a stipky soli. naplnit formu a piect v rure. Peciem na 160 stupnov hodinku a desat minut.
Ďakujem za radu a receptík vrelo odporučam, super korpus s tou plnkou mascarpone a jahôdkami mňam...🙂
ano ano 🙂chcem oblznikovu torticku urobit 🙂
nie to ja pisme jak tatar 🙂
chcem obldznikovu tortu formatu 30x40 cm. cize chcem upicet dve cesta a len ich rozrezat napolovicu. jedno blede cesto ad ruhe cokoladove a naplnit to chcem tym parizskym kremom 🙂
rozrezat na polovicu pozdlzne 🙂
takze chapoem, ze vysledok bude30x40 - to si myslim, ze zo 4 vajec nerozrezes, ale nechcem Ta podcenovat, osobne by som isto urobila 6 a ked chces plnit trikrat, tak plnky vo vysledku okolo 1700-1800 gramov
to je z kolkych smotan potom ta plnka?
a prosim kolko cokolady by si mi ty odporucila, bo ja nemam ziadne skusenosti ?
dakujem tak skusim podla tvojho receptiku. 🙂 cesto urobim z tych 6 vajec a parizsky krem tiez podla tvojej rady 🙂
navrch budem davat jedly papier s fotografiou. nevies mi poradit pod to staci natriet maslom povch, aby to drzalo? 🙂
ok. ja som myslela, ze zvrchu potriem tortu kremom s nutely a masla a na to dam tu foto, ale ked radsej med, tak dam med 🙂
ok. a myslis, ze mozem dat ten krem z nutely a masla navrch, potom dat stuhnut a potom potriet medom a nalepit? a medom treba potriet aj foto navrchu, ci nie?
dakujem velmi pekne zatial za pomoc a vsetky info 🙂 ste strasne zlata 🙂
Nepridala by si recept prosim?ďakujem