... na 1 ks: 60g hladkej múky 40g bieleho smotanového jogurtu 2 ČL olivového oleja ½ ČL sódy bikarbóny soľ
z múky, jogurtu, 1 ČL oleja, sódy a soli ručne vypracujeme cesto, ktoré necháme chvíľu v chlade odležať. potom z neho rukami vytvarujeme cca. 0,5 cm hrubý langoš, ktorý z oboch strán potrieme zvyšných olejom. pečieme na plechu s papierom na pečenie pri 200C cca. 8 – 10 minút dozlata. ihneď podávame, napr. s cesnakom, kečupom, smotanovým jogurtom, syrom...
...
na 1 ks:
60g hladkej múky
40g bieleho smotanového jogurtu
2 ČL olivového oleja
½ ČL sódy bikarbóny
soľ
z múky, jogurtu, 1 ČL oleja, sódy a soli ručne vypracujeme cesto, ktoré necháme chvíľu v chlade odležať. potom z neho rukami vytvarujeme cca. 0,5 cm hrubý langoš, ktorý z oboch strán potrieme zvyšných olejom. pečieme na plechu s papierom na pečenie pri 200C cca. 8 – 10 minút dozlata. ihneď podávame, napr. s cesnakom, kečupom, smotanovým jogurtom, syrom...