19 / 214
    jogurtový pečený langoš
    Komentár bol odstránený
    adkat13
    autor

    ...
    na 1 ks:
    60g hladkej múky
    40g bieleho smotanového jogurtu
    2 ČL olivového oleja
    ½ ČL sódy bikarbóny
    soľ

    z múky, jogurtu, 1 ČL oleja, sódy a soli ručne vypracujeme cesto, ktoré necháme chvíľu v chlade odležať. potom z neho rukami vytvarujeme cca. 0,5 cm hrubý langoš, ktorý z oboch strán potrieme zvyšných olejom. pečieme na plechu s papierom na pečenie pri 200C cca. 8 – 10 minút dozlata. ihneď podávame, napr. s cesnakom, kečupom, smotanovým jogurtom, syrom...

    16. júl 2018

    kde ty na tie super recepty chodis 👍

    16. júl 2018
    adkat13
    autor

    @apleton 😉

    16. júl 2018

    @adkat13 aj ozaj chuti ako langos? Skusala som zo spaldovej tiez do truby a bol otras... tento vyzera super

    16. júl 2018
    adkat13
    autor

    @katka_27 nie je to kysnuté a ani vyprážané, takže jasné, že úplne ako langoš to chutiť nemôže... ale ako zdravá alternatíva je to super 🙂

    16. júl 2018