fiha 😘
Mnaaaaaaaam milujem tvoje recepty, vzdy si nieco vyberiem
@eikenella @markul1988
baby, vyskúšajte, výborná bola a aj muž ju jedol 😲😝
Mnam.Spravim urcite😊
@adkat13 zena, ja som sa obžrala 😀. Je to fajnotka - aj 3 rocnej chutilo 😀. Na zajtra idem popozerat nieco sladke 😉
@jandulka22 👍 teším sa 😀 a že chutilo aj malej, to je pre mňa vždy najväčšia pochvala 🙂
Veľmi zaujimave recepty.aj ked som viac naklonena masku pacia sa mi. Otazocka. Co by som mohla pouzit namiesto tofu? Syn ma alergiu na soju. Alebo ho mam vynechať? Nebude.chybat k.spravnej konzistencii?
...
na 4 porcie:
75g červenej šošovice
2 mrkvy (cca. 150g)
1 cibuľa
180g údeného tofu
50g múky (cícerovej, ovsenej, pšeničnej...) / otrúb
1 vajce
strúhanka (na vysypanie formy)
cesnak, petržlenová vňať, mletá rasca
olej; soľ + korenie
šošovicu uvaríme domäkka a roztlačíme spolu s tofu. nadrobno nakrájanú cibuľu opražíme dosklovita, pridáme najemno nastrúhanú mrkvu a ešte chvíľu spolu pražíme. zmiešame so šošovicou a tofu, pridáme vajíčko, múku, roztlačený cesnak, petržlenovú vňať, rascu, soľ a korenie. pečieme vo vymazanej a strúhankou vysypanej chlebíčkovej forme pri 190C cca. 45 – 50 minút.
podávame so zemiakovou kašou, alebo varenými/pečenými zemiakmi a jogurtovým dressingom.