Ahoj prosim ta to zelene je co? Dakujem a uz sa tesim ako si ju spravim, juj😘
@anickatomas pesto z medvedieho cesnaku. ja som ju už nezapekala, len natrela pestom a obložila šunkou, parmezánom a sušenými paradajkami. inak je výborná, spolu s ovsenou najlepšia, čo som vyskúšala 🙂
@adkat13 dakujem tu ovsenu uz musim vyskusat, inac ja si 2x do tyzdna robim tvoj bryndzovy posuch ci pizzu neviem sa toho nabazit🙂
@anickatomas 🙂 vyskúšaj, ovsená je 💣 😀 a táto tiež, je super chrumkavá 🙂
...
na 1 porciu:
50g quinoi
oregano + soľ + korenie
obloha
quinou zalejeme dostatočným množstvom vody a necháme namočené cca. 8 hodín. potom väčšinu vody zlejeme a quinou rozmixujeme dohladka (cesto by malo pripomínať hustejšie cesto na lievance, v prípade potreby trochu vody pridáme). ochutíme bylinkami, soľou a korením. natenko rozotrieme na plech s papierom na pečenie a pečieme pri 180C cca. 10 - 15 minút. obložíme a pečieme ešte ďalších 10 minút.