23 / 214
    polentový "sendvič"
    Komentár bol odstránený
    adkat13
    autor

    ...
    na 2 porcie:
    100g polenty
    1 mozzarella / 100g lučiny (príp. feta, kozí syr, gorgonzola...)
    paradajky (sušené / čerstvé)
    olej; soľ + korenie

    polentu uvaríme v 300 ml osolenej vody a rýchlo rozotrieme na plech s papierom na pečenie do tvaru obdĺžnika (hrúbka cca. 0,5 cm). necháme v chlade stuhnúť, nakrájame na 6 trojuholníkov a každý opražíme na troche oleja dozlata. natrieme / pokladieme syrom, paradajkami, príp. ešte inou zeleninou, olivami, šunkou...

    30. jan 2017
    Komentár bol odstránený
    Komentár bol odstránený

    @adkat13 ahoj prosim ta chcela by som to dnes vecer spravit na veceru a mozno i na ranajky ak ostane,kolko toho mozem cca na veceru? Dva trojuholniky? A moze to aj moja 2r dcerka? Dakujem🙂

    6. feb 2017
    adkat13
    autor

    @anickatomas ahoj, suroviny sú na 2 porcie, čo je 6 trojuholníkov. takže 1 porcia = 3 trojuholníky 🙂 dcérka to určite môže, veď v tomto veku už môžu detičky takmer všetko 🙂

    6. feb 2017

    @adkat13 super dakujem, spravila som nakoniec tu bryndzovu pizzu no to bola jedna baaaasen, zajtra mam od mm bakazane spravit dvojitu davku🙂

    6. feb 2017
    adkat13
    autor

    @eikenella vyskúšaj to, ja to mám veľmi rada 🙂

    9. nov 2017

    @adkat13 akurat peciem polentovu pizzu, som zvedava na vysledok 🙂

    9. nov 2017