vločky zmiešame s 250 ml vody, osolíme, okoreníme a pridáme nahrubo nastrúhanú cviklu (trocha si necháme na ozdobu). uvaríme spolu domäkka (trvá to cca. 10 minút). vmiešame väčšinu fety (rozdrobenej) a hrášok. ešte minútu povaríme a odstavíme. kašu podávame posypanú zvyšnou cviklou a fetou.
...
na 1 porciu:
40g ovsených vločiek (4 PL)
1 malá cvikla
hrsť mrazeného hrášku
50g fety
hrsť vlašských orechov
soľ + korenie
vločky zmiešame s 250 ml vody, osolíme, okoreníme a pridáme nahrubo nastrúhanú cviklu (trocha si necháme na ozdobu). uvaríme spolu domäkka (trvá to cca. 10 minút). vmiešame väčšinu fety (rozdrobenej) a hrášok. ešte minútu povaríme a odstavíme. kašu podávame posypanú zvyšnou cviklou a fetou.